Opret digital indflytningsrapport

Udfyld på 15 minutter

Guide til indflytningssyn

Undgå Huslejenævnet

Sikker, grundig dokumentation

Underskriv med MitID

 

Først skal du oprette en konto, og derefter kan du tilgå din digitale indflytningsrapport på Mit LEJKA.

Opret konto

 

Er du allerede bruger af LEJKA, skal du sikre dig, at du er logget ind.

Menuikon Holdet Bag LEJKA

KLIK HER

Fordele ved at vælge LEJKA

Se vores digitale indflytningsrapport skabelon

Klik på LEJKAs indflytningsrapport skabelon til højre!

Den viser et eksempel på en udfyldt indflytningsrapport. I skabelonen kan du se hvordan din indflytningsrapport skal udfyldes, og hvordan du uploader din dokumentation. 

LEJKAs indflytningsrapport sikrer at dit indflytningssyn bliver afholdt korrekt. I vores indflytningsrapport skabelon kan du se, hvordan vi rum for rum tager dig gennem dit lejemål. Du kan både bruge LEJKAs indflytningsrapport når du afholder indflytningssyn i værelser, lejligheder, og større lejemål.

Se her hvordan du udfylder din indflytningsrapport

Er du i tvivl om, hvordan du skal udfylde den digitale indflytningsrapport og afholde dit indflytningssyn?

Se med her, og få en kort gennemgang af processen.

Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os, enten på telefon eller mail. Vi har hjulpet med over 2.000 indflytningsrapporter, og kan også hjælpe dig.

+45 70 70 74 66

Info@lejka.dk

Design Uden Navn (4)

Hav den med til dit indflytningssyn

Du kan udfylde rapporten samtidig med, at du holder indflytningssyn. Mange er i tvivl omkring man holder et indflytningssyn korrekt. Med LEJKAs digitale indflytningsrapport gør vi det nemt, hurtigt og sikkert.

Åben blot din indflytningsrapport fra telefon, tablet eller computer, når du vil afholde dit indflytningssyn. Vi hjælper dig gennem alle dele af lejemålet, og sørger for at du får alle de vigtige detaljer med. Så er du sikker på, at både indflytningssyn og indflytningsrapport er i orden!

Opret en profil nu og kom i gang med det samme!

Opret gratis konto

Hvorfor er en indflytningsrapport vigtig?

Hør hvorfor Anne-Sofie og Sebastian synes, at det er vigtigt med en indflytningsrapport. Anne-Sofie har før været uheldig i sit lejeforhold, med en manglende indflytningsrapport. Det kan hurtigt skabe dyre, tidskrævende problemer ved fraflytning.

Indflytningsrapport Screenshot

Klik her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en indflytningsrapport?
En indflytningsrapport er et juridisk bindende dokument mellem udlejer og lejer, der dokumenterer standen på lejemålet ved indflytning. En korrekt udfyldt indflytningsrapport viser alle aspekter af lejemålet, som det fremgår inden lejer flytter ind. En indflytningsrapport skal udfyldes mens der afholdes et indflytningssyn.

Læs mere i vores artikel om indflytningssyn og indflytningsrapport her.

Hvorfor er en indflytningsrapport vigtig?
Det er vigtigt at lave en indflytningsrapport, så begge parter er enige om boligens stand ved indflytning og har dokumentation på dette. En manglende indflytningsrapport gør det nemlig svært at fordele depositummet når jeres lejeaftale en dag slutter. Husker i jer indflytningsrapport, kan I nemmere sammenligne lejemålets stand ved fraflytnnig med standen ved indflytning.En indflytningsrapport skaber altså tryghed og sikkerhed for både udlejer og lejer, og derved minimeres risikoen for misforståelser.

Hvordan udfylder jeg en indflytningsrapport hos LEJKA?
Når du udfylder LEJKAs digitale indflytningsrapport, skal du blot følge vores anvisninger og udfylde felterne som forklaret i formularen. Det tager ca. 15 minutter at udfylde en indflytningsrapport. Med vores hjælp er det ligetil, og vi hjælper dig gerne med både din indflytningsrapport og dit indflytningssyn. Du kan også kigge på vores indflytningsrapport skabelon, for at se en korrekt udfyldt digital indflytningsrapport.

Du kan se en indflytningsrapport skabelon her.

Hvad er særligt vigtigt at være opmærksom på?
Det er vigtigt, at formularen bliver udfyldt grundigt fra start til slut. Det anbefales at der tages billeder af hele lejemålet. Det er især vigtigt at dokumentere fejl og mangler som f.eks. ridser og mærker.  Ved underskivelse skal I være opmærksomme på, at lejers underskrift blot betyder at lejer har modtaget rapporten, men at lejer fortsat har 14 dage til at komme med indsigelser efter indflytning. Lejer skal derfor ikke være enig i indholdet for at underskrive til at starte med. Hvis lejer opdager mangler i lejemålet inden for 14 dage efter indflytning, skal disse dokumenteres og formidles skriftligt til udlejer via. f.eks. mail eller besked.

Læs mere i vores artikel om indflytningssyn og indflytningsrapport her.

Hvad sker der, efter jeg har udfyldt indflytningsrapporten?
Når du har udfyldt indflytningsrapporten, sender du den til underskrivelse med NemID. Når både du og din lejer har underskrevet, vil rapporten være tilgængelig for jer begge på Mit LEJKA. Her har I også adgang til alle LEJKAs andre værktøjer, bl.a. lejekontrakt, deling af dokumenter og billeder, samt overblik over huslejebetalinger. Hvis I senere opdager fejl i jeres indflytningsrapport, skal i kontakte os. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe jer, med at få løst problemet.

Kan det passe at LEJKA er gratis?
Ja, det kan faktisk passe! Mange af LEJKAs værktøjer er 100 procent gratis, når vi beskytter depositum i lejeperioden. Vores forretningsmodel bygger på, at vi investerer en del af depositummet, således at vi kan i tilbyde vores platform gratis. Pengene er sikret af en bankgaranti hos Nordea, så I kan være sikre på at få hele beløbet tilbagebetalt, når lejeforholdet slutter.

Vi ønsker dog at depositum skal være på mindst 25.000 kr. Dette sikrer, at du undgår eventuelle gebyrer trukket fra dit indbetalte depositum når lejemålet afsluttes.
Vi forstår også, at lejeforhold kan variere. Vi har en minimumsperiode på 12 måneder. Hvis ikke dette kan imødekommes, vil der blive tillagt et samlet gebyr der svare til 89 kr om måned, for de resterende måneder.

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Der er mange fordele ved at bruge LEJKA. Vi hjælper med alle aspekter af jeres lejeaftale, og sikrer, at alt bliver håndteret korrekt undervejs i jeres lejeperiode. Både udlejer og lejer har derfor gavn af vores platform. Ud over at beskytte depositum og tilbyde vores onlineværktøjer, træder vi til med rådgivning og konfliktløsning. Hvis der opstår uenighed om depositummet træffer vores juridiske eksperter og advokater en afgørelse på under 30 dage. Det er betydeligt hurtigere end Huslejenævnet, hvor sager kan koste mange tusinde kroner og søvnløse nætter. Du sparer altså både tid, penge og bekymringer ved at bruge LEJKA.

NemID og anden elektronisk signatur
Du kan underskrive med NemID. Du kan også benytte dig af andre online signeringstjenester.

OPRET KONTO

 

Har du allerede oprettet en konto, så log venligst ind og tilgå din indflytningsrapport gennem dit lejemål.

 

Det siger brugerne om LEJKA

Avatar image
Claus

Udlejer

Jeg har været udlejer i flere år, men jeg vænner mig aldrig til at lave lejekontrakter, indflytningsrapporter mv. Der er altid en detalje, man glemmer, eller en paragraf, der driller. Det er en kæmpe tidsrøver. Nu har jeg lavet min første kontrakt online hos LEJKA, og det bliver helt sikkert ikke den sidste!

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt, indflytningsrapport osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig :-)

Avatar image
Mathilde

Lejer

Noget af det mest bøvlede ved at leje er dokumenterne. Tidligere har jeg sendt dem frem og tilbage med min udlejer og skrevet under på papir. Det er bare så gammeldags! Da jeg fik min seneste lejekontrakt og indflytningsrapport til NemID-underskrift via LEJKA, tog det mindre end fem minutter.

Avatar image
Sofie

Udlejer

Da jeg hørte om LEJKAs digitale lejekontrakt og indflytningsrapport, tænkte jeg "det kan umuligt være gratis". Jeg har tidligere betalt flere hundrede kroner for den slags, så jeg fik mig en glædelig overraskelse. Især det med at kontrakterne underskrives med NemID giver en ekstra sikkerhed.