Oscar 2 (Left) Shadow

2 muligheder

Det er 100% samme indhold og ydelser i begge medlemskaber.

1) Gratis: 63% af LEJKAs brugere foretrækker en gratis komplet konto. Dermed vælger de at beskytte depositum hos LEJKA i lejeperioden. Det giver adgang til mange af LEJKAs værktøjer.

2) Abonnement: Ellers kan du vælge et abonnement på 89 kr. om måneden (hvor du selv opbevarer depositummet). Det er op til dig, om lejer skal betale abonnementet eller dele det.


I begge medlemskaber er det et krav at bindingsperioden er på 12 måneder, og når depositums løsningen vælges, vil der være et minimus indskud på 25.000kr.

Gratis løsning - Beskyttelse af depositum

Oplev LEJKA's Gratis Løsning og få adgang til en verden af værktøjer!
Vores unikke tilgang giver dig frihed og tryghed. 
Når du vælger LEJKA's gratis løsning, sikrer vi dit depositum på en konto hos Nordea A/S i hele lejeperioden.

Det bedste? Du får dit depositum tilbage så snart lejeperioden afsluttes. Vi ønsker dog at depositum skal være på mindst 25.000 kr. Dette sikrer, at du undgår eventuelle gebyrer trukket fra dit indbetalte depositum når lejemålet afsluttes.

Vi forstår også, at lejeforhold kan variere. Vi har dog en minimumsperiode på 12 måneder. Hvis ikke dette kan imødekommes, vil der blive tillagt et samlet gebyr der svarer til 89 kr om måned, for de resterende måneder.

Hos LEJKA ønsker vi at gøre lejeoplevelsen så problemfri som muligt. Vælg vores Gratis Løsning i dag, og oplev en ny standard for leje og tryghed!

Abonnement - 89 kr. 

Optimér din lejeoplevelse med LEJKA's abonnementsfordele!
For 89 kr. om måneden, som kan deles mellem lejer og udlejer, får du adgang til alle LEJKA's værktøjer.

Her kræver LEJKA ikke at holde depositum. Dog er der en fast bindingsperiode på 12 måneder. Slutter lejemålet tidligere end de 12 måneder, vil der blivet opkrævet et samlet gebyr for de resterende måneder.

Det vil sige at du kan få alle vores ydelser for en samlet pris af 1068 kr. Dette svarer til prisen på et 12-måneders abonnementsmedlemskab, og du vil have ubegrænset adgang til alle vores ydelser i den periode, du selv vælger.

Enkeltydelser

Hvis den gratis eller abonnementsbaserede løsning ikke er det, du søger, så giver vi dig mulighed for at udforske vores udvalg af værdifulde værktøjer og ydelser. Priserne for enkeltydelserne kan ses på listen nedenfor.

Enkeltydelser og priser - når man ikke er bruger

Løbende juridisk rådgivning - 49 kr.

For 49 kr. om måneden kan du få et abonnement der giver adgang til løbende juridisk rådgivning under hele din abonnementsperiode.

Dette abonnement har en bindingsperiode på 12 måneder og er tilgængeligt, hvis du allerede bruger vores depositumsløsning eller abonnementspakke til 89 kr./måneden. Hvis du ønsker at opsige abonnementet tidligere, vil du alligevel blive opkrævet for de resterende måneder af bindingsperioden.

Med dette tilvalg vil du spare 312 kr., hvis du benytter servicen mindst én gang.

Den juridiske rådgivning som vi yder til vores brugere med dette abonnement er i relation til lejeforholdet mellem den pågældende udlejer og lejer. Dette omfatter rådgivning om lejekontrakter, depositum og forudbetalt leje, ind- og fraflytningsrapporter og meget mere indenfor lejeretten. Hvis du har brug for juridisk rådgivning uden for dette område, tilbyder vi også 30 minutters juridisk rådgivning til en pris af 900 kr.

Den juridiske rådgivning foregår udelukkende telefonisk og ikke skriftligt.

Trygheden ved at bruge LEJKA gratis løsning

Hos LEJKA stræber vi efter at levere en lejeoplevelse ud over det sædvanlige – en oplevelse, der er karakteriseret ved sikkerhed, gennemsigtighed og pålidelighed.

Vores kerneværdi ligger i at beskytte vores lejeres depositum på den mest effektive og ansvarlige måde.

Vi forstår udmærket de frustrationer, der kan opstå, når lejere står over for udfordringen med at få deres depositum tilbage efter et afsluttet lejemål.
Derfor benytter vi os af Nordea A/S, hvor depositum vil blive holdt på en sikret konto gennem hele lejeperioden.

Ved afslutningen af din lejeperiode kan du være sikker på, at hele dit depositum vil blive udbetalt til dig uden unødvendige forsinkelser eller uforudsete komplikationer.

Vi er dedikerede til at levere en problemfri lejeoplevelse, hvor din komfort og sikkerhed er vores højeste prioritet.
Vi hjælper dig igennem hele processen og tilbyder diverse værktøjer såsom digital lejekontrakt, konfliktløsning, husleje registrering mm. Du kan læs meget mere om de forskellige værktøjer vi tilbyder på hjemmesiden.

Thumbnail Gglk

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt og sikkert.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO
Udklip

Hvorfor er LEJKA den rette løsning?

Mange af LEJKAs ydelser følger med i Komplet konto, fordi LEJKA beskytter depositum og forudbetalt husleje. En del af beløbet investeres og skaber dermed økonomisk grundlag for vores platform. De indbetalte midler, i form af depositum og forudbetalt leje, står på en sikret konto hos Nordea A/S. Dermed er pengene altid klar til udbetaling, når en lejeaftale slutter eller på et tidligere tidspunkt. Der er dog en minimumsperiode på 12 måneder. Alternativt er der et abonnement til 89 kr. om måneden. Det kan deles mellem udlejer og lejer. 

Hør hvorfor Sofie og Mathilde synes, at LEJKA er den rette løsning for dem! De vil gerne spare tid, og have hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Der er mange fordele ved at være bruger af LEJKA. Vi hjælper med alle aspekter af lejeforholdet, lige fra indflytning til fraflytning. Desuden sørger vores juridiske eksperter for at alt bliver håndteret korrekt. Vi tilbyder gennemgang af lejekontrakten og onlineværktøjer i form af digital lejekontrakt, huslejeregistrering, opbevaring af billeder, indflytningsrapport og meget andet.

Hvad koster det at bruge LEJKA?
Mange af LEJKAs tjenester, værktøjer og rådgivningsmuligheder følger med, når vi beskytter lejers depositum og forudbetalte leje i lejeperioden. LEJKAs forretningsmodel bygger på, at vi får en rente/afkast fra vores bank for at banken holder depositummet. Det er dog nødvendigt, at depositummet holdes i minimum 12 måneder. Pengene du indbetaler, i form af depositum og forudbetalt leje, er sikret af en bankgaranti. Derfor er beløbet altid klar til udbetaling, når lejeforholdet slutter. Hvis du vil bruge vores service, således at du kan opnå det høje bundfradrag, skal du være opmærksom på at der som minimum skal deponeres 25.000 kr. hos LEJKA eller betales 89 kr. i abonnement. Der er en bindingsperiode på 12 måneder. 

Er det nødvendigt at lejekontrakten bliver gennemgået?
Ja. Vi ser ofte fejl i tidsbegrænsninger, som medfører, at tidsbegrænsningen ikke gælder. Ellers at man glemmer at indsætte gyldige lejestigninger eller opsigelser. Gør man det forkert, så kan de ikke anvendes. Det kan koste dyrt i sidste ende. 

OPRET KONTO