Hvordan giver du samtykke til Skattestyrelsen?

For at give samtykke til Skattestyrelsen, skal du følge disse trin:

Trin 1: Log ind som bruger på Lejka.dk
Begynd med at besøge Lejka.dk og log ind på din brugerkonto.

Trin 2: Gå til Profil
Når du er logget ind, skal du navigere til din "Profil." Du finder dette ved at klikke på dit brugernavn eller ikon øverst til højre på skærmen.

Trin 3: Gå ned i bunden af siden, til du når til Bundfradrag
Rul ned på siden, indtil du når sektionen for "Bundfradrag."

Trin 4: Tryk på "Giv samtykke til Skattestyrelsen"
I "Bundfradrag"-sektionen vil du finde en knap med teksten "Giv samtykke til Skattestyrelsen." Klik på denne knap for at begynde samtykkeprocessen.

Trin 5: Log ind med MitID på Skattestyrelsens hjemmeside
Når du trykker på "Giv samtykke til Skattestyrelsen," bliver du ført videre til Skattestyrelsens hjemmeside.

Problemer med Skattestyrelsens hjemmeside

Næsten alle personer oplever problemer med at få Skattestyrelsens hjemmeside til at fungere korrekt. Hvis du støder på vanskeligheder, kan du prøve følgende løsninger:

Prøv forskellige browsere: Forsøg at åbne Skattestyrelsens hjemmeside i forskellige internetbrowsere som f.eks. Safari, Chrome, mv. Nogle gange kan en anden browser fungere bedre.

Prøv med inkognitovindue: Åbn en privat browsing-session - også kendt som inkognitovindue eller privat browsing - i din browser. Dette kan omgå nogle problemer.

Ryd din cache: Prøv at rydde din browserdata eller cache. Dette kan hjælpe med at få forbindelsen til at virke på hjemmesiden.

Hvis ingen af de ovenstående muligheder fungerer, kan det være en god idé at vente i nogle timer eller en dag og prøve igen. Alternativt kan du forsøge at logge ind på en anden enhed, da det sommetider løser problemer.