LEJKA gør det sikkert at udleje

Thumbnail Gglk

Lejekontrakt og administration

Vi hos LEJKA er stolte af, at have hjulpet i mere end 5.000 lejeforhold. Sammen har vi udarbejdet alle former for lejekontrakter - og vi tror på, at det skal være nemt, sikkert og konfliktfrit for alle parter at indgå et samarbejde.

LEJKA er bindeleddet imellem udlejere og lejere. Vi sikrer alle dokumenter og tilbyder rådgivning fra juridiske eksperter og advokater under hele lejeforholdet.

Tryk på videon, og hør hvad vi kan gøre for dig!

OPRET KONTO
Claus - udlejer

Med LEJKA bliver det lejende let

Smarte værktøjer til den travle udlejer

Vores mission er at spare dig for tid og bekymringer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: at være en god udlejer.

Vi tilbyder praktiske værktøjer, så du altid kan logge ind og få et overblik over lejekontrakt, huslejebetalinger, dokumenter, billeder og meget andet - uanset hvor du befinder dig.

Vi kan også altid hjælpe dig med at besvare spørgsmål om udlejning. Både før, under og efter din lejeaftale. 

Opret gratis konto

Det siger udlejerne om LEJKA

Avatar image
Sofie

Udlejer

Jeg var skeptisk, da min veninde ville have depositummet beskyttet af LEJKA. Men nu kan jeg godt se, at det giver mening. Vi er sikre på, at alt håndteres korrekt, når hun flytter. Og bliver vi uenige om noget, kan vi få gratis hjælp af deres eksperter. Så undgår vi at blive uvenner.

Avatar image
Claus

Udlejer

Vi har desværre haft problemer med depositummet flere gange. En af sagerne endte faktisk i huslejenævnet, og det tog halvandet år og kostede mange søvnløse nætter. Nu ved vi, at vi kan få juridisk hjælp af LEJKA, og de afgør sagen hurtigt, upartisk og endda helt gratis.

Avatar image
Emil

Udlejer

For et par år siden begyndte jeg at udleje tre værelser. Jeg elsker at tale med folk og give dem en god oplevelse. Men nu hvor jeg har fået et par lejemål mere, er papirarbejdet begyndt at hobe sig op! Takket være LEJKA har jeg igen fået tid til at fokusere på det, der er vigtigt.

Avatar image
Lene

Udlejer

Selv om jeg har udlejet værelser i flere år, kan jeg stadig blive forvirret over alle reglerne. Og så tager det virkelig lang tid at lave kontrakter, indflytningsrapporter, holde styr på datoer, betalinger osv. Med LEJKA kan jeg bare logge ind og se det hele ét sted - det er utrolig smart.

LEJKAs værktøjer

LEJKA tilbyder relevante værktøjer til dig som udlejer. På lejka.dk får du blandt andet adgang til værktøjerne:

  • Digital lejekontrakt
  • Huslejebetalinger
  • Højere bundfradrag
  • Juridisk rådgivning
  • Digital indflytningsrapport
  • Baggrundstjek af lejer
  • Mægling og konfliktløsning
  • Hjælp til at finde lejere til din bolig
  • Kundeservice mandag til fredag fra 9-17

Hør om nogle af mulighederne i videoen.

Jan (Left) Shadow
Skærmbillede 2022 03 31 145443

Højere bundfradrag

Vil du opnå et højere bundfradrag? Så skal du bruge LEJKA!

Vi kan hæve dit bundfradrag med 19.600 kroner.
Alt du skal gøre, er at lade LEJKA indberette dine huslejeindtægter til Skattestyrelsen som tredjepart. 

Man undgår ikke at blive beskattet når man udlejer et værelse eller udlejer en bolig. Men hvis man lader LEJKA indberette huslejen til Skattestyrelsen, kan man blive beskattet mindre.

Se videoen for at høre Michala fortælle om bundfradrag og hvordan du får et højere bundfradrag her!

HØJERE BUNDFRADRAG

Overlad trygt det praktiske til os

Gratis opbevaring af dokumenter og billeder

Når I administrerer jeres lejeaftale hos os, kan I nemt og sikkert opbevare dokumenter og billeder. I kan også uploade og gemme lejekontrakt, indflytningsrapport og andre vigtige dokumenter. Find det hele under Mit LEJKA.

Opret en gratis profil og bed din lejer om at gøre det samme, så I kan komme i gang med at bruge de smarte værktøjer.

Det er nemt og sikkert!

 

Opret gratis konto
Frederik 1 (Right) Shadow
Jan Og Mia (Right)

Slip for at sætte dig ind i lejeloven

Administrering af lejemål kan være kompliceret og tidskrævende - Men sådan behøver det ikke at være.

LEJKA har helt styr på lejeloven. Vi tilbyder juridisk rådgivning til alle aspekter af lejeaftalen. Så slipper du for at sætte dig ind i lejeloven, når du udlejer din bolig.

Derudover sørger vi for nem og brugervenlig administration, så du kan bruge din tid på noget du synes er spændende. 

Vi gennemgår din lejekontrakt!

Hos LEJKA er vi stolte af, at mere end 5.000 har udfyldt og underskrevet en lejekontrakt. Vi oplever udlejere og lejere finder vores løsning lejende let, uanset om de bruger vores lejekontrakt som en ubegrænset lejekontrakt, en tidsbegrænset lejekontrakt eller en fremlejekontrakt. 

Det har aldrig været nemmere at forene udlejere og lejere, nemt, sikkert og digitalt. Det ved vi, at I sætter pris på. Vores lejekontrakt er vores mest populære værktøj, og det forstår vi godt! Det er også derfor vi går så meget op i at give jer mere end bare en lejekontrakt skabelon. I stedet giver vi jer råd og vejledning fra advokater og juridiske eksperter hele vejen igennem - grundigt og sikkert.

Tryk på videoen og hør mere fra Jacob!

OPRET KONTO
Thumbnail Gglk
Oscar 2 (Left) Shadow

LEJKA vs Airbnb

Hos Lejka henviser vi korttidsudlejning til Airbnb, da vi er en platform for langtidsudlejning. Airbnb har et meget højt gebyr, hvor de tager omkring 17 pct. af den månedlige leje. Vi gør det gratis, men det forudsætter at depositummet er på mindst 25.000 kr. og står hos os igennem Nordea i mindst 12 måneder (hvor vi så modtager rente fra Nordea. Nordeas betaling af rente til LEJKA gør, at det er gratis for dig). Hvis du vælger vores abonnementsløsning til 89 kr. om måneden, så er der også en bindingsperiode på 12 måneder.

Lad os tage et eksempel. Hvis du bruger Airbnb og din husleje er 10.000 kr. om måneden i 12 måneder, kommer du til at betale cirka 20.000 kr. i gebyr. Hos LEJKA kommer du til at betale 1.068 kr. i gebyr på 12 måneder. Og på den anden løsning er det 0 kr., hvis vi blot holder depositummet hos Nordea i 12 måneder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelene ved at bruge LEJKA?
Der er mange fordele ved at være bruger af LEJKA. Vi hjælper med alle aspekter af lejeforholdet, lige fra indflytning til fraflytning. Desuden sørger vores juridiske eksperter for at alt bliver håndteret korrekt. Vi tilbyder gennemgang af lejekontrakten og onlineværktøjer i form af digital lejekontrakt, huslejeregistrering, opbevaring af billeder, indflytningsrapport og meget andet.

Hvad koster det at bruge LEJKA?
Mange af LEJKAs tjenester, værktøjer og rådgivningsmuligheder følger med, når vi beskytter lejers depositum og forudbetalte leje i lejeperioden. LEJKAs forretningsmodel bygger på, at vi får en rente/afkast fra vores bank for at banken holder depositummet. Det gør at vi kan tilbyde vores platform gratis. Det er dog nødvendigt, at depositummet holdes i minimum 12 måneder. Pengene du indbetaler, i form af depositum og forudbetalt leje, er sikret af en bankgaranti. Derfor er beløbet altid klar til udbetaling, når lejeforholdet slutter. Hvis du vil bruge vores service, således at du kan opnå det høje bundfradrag, skal du være opmærksom på at der som minimum skal deponeres 25.000 kr. hos LEJKA eller betales 89 kr. i abonnement. Der er en bindingsperiode på 12 måneder. 

Er det nødvendigt at lejekontrakten bliver gennemgået?
Ja. Vi ser ofte fejl i tidsbegrænsninger, som medfører, at tidsbegrænsningen ikke gælder. Ellers at man glemmer at indsætte gyldige lejestigninger eller opsigelser. Gør man det forkert, så kan de ikke anvendes. Det kan koste dyrt i sidste ende. Vi kan ikke hjælpe med at fastsætte niveauet af huslejen, eftersom lige dette punkt er noget, som brugeren selv skal fastsætte. Vi kan søge aktindsigt hos huslejenævnet i de seneste afgørelser om niveauet af huslejen, og på denne baggrund kan brugeren få indsigt i og vejledning om, hvilken husleje, som der formentlig kan tages.

OPRET KONTO