Henvis en bruger og modtag 500 kr.

LEJKA tilbyder nu 500 kroner til alle der henviser en ny bruger til vores platform. Henvis så mange du vil!

Alt du skal gøre for at deltage, er at få dine venner, din familie, dine kollegaer eller bekendte til at oprette et lejeforhold og gyldig aftale hos LEJKA.

Når de har oprettet et lejeforhold hos os, skriver du til . I mailen skal du skrive navn, e-mail og telefonnummer på den bruger som du har henvist til LEJKA.

Når du har depositummet hos os, er minimumskravet på depositummet på 25.000 kr. Vores abonnement medlemskab koster 89 kr. pr. måned. I begge tilfælde skal lejeforholdet mindst være 12 måneder hos LEJKA.

Herefter vil du være berettiget til 500 kroner!

Modtag 500 kroner ved henvisning af ny bruger!

Skærmbillede 2022 02 28 132536

Klik her

Hvad får nye brugere hos LEJKA?

Når du har henvist en ny bruger, får de adgang til alle LEJKAs services helt gratis. 

Dette inkluderer blandt andet

Digital lejekontrakt

Højere bundfradrag

Fri juridisk rådgivning

Og meget mere - klik her for at se alt vi tilbyder udlejere. Klik her for at se alt vi tilbyder til lejere.

Win-win situation

Når I er glade, er vi glade. LEJKA er klar til at hjælpe dig i dit lejeforhold. Vi har gjort det nemt at være udlejer og lejer - og nu får du penge for det!

Når du har henvist en bruger, vil du modtage 500 kroner - en win-win situation for dig og den kommende bruger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg berettiget til at modtage pengene?

Du bliver berettiget når du har henvist en bruger til vores platform, der efterfølgende opretter en komplet konto hos os. Det vil sige, at de enten benytter sig af depositumsløsningen eller af abonnementsløsningen. Du kan læse mere om depositums og abonnementsløsningerne her.

Hvad hvis jeg allerede har henvist en bruger?

Henvisningsordingen er et nyere tilbud, så hvis du har henvist brugere før, vil du ikke være berettiget til kontantbelønning. Du kan henvise en ny bruger, og dermed gøre krav på de 500 kroner. LEJKA tilbyder kun 500 kroner hvis man skriver til LEJKA, senest 10 dage efter brugeroprettelsen.

Hvordan henviser jeg en bruger korrekt?

Når du har henvist en ny bruger til vores platform, skriver du en mail til info@lejka.dk, hvor du informerer os om din henvisning. Du skal oplyse navn, e-mail og telefon nummer på den nye bruger. Vi registrerer din henvisning, og du vil modtage kontantbelønningen efter henvisningen, såfremt alle kriterier bliver overholdt. 

Det siger brugerne om LEJKA

Avatar image
Claus

Udlejer

Jeg har været udlejer i flere år, men jeg vænner mig aldrig til at lave lejekontrakter. Der er altid en detalje, man glemmer, eller en paragraf, der driller. Det er en kæmpe tidsrøver. Nu har jeg lavet min første kontrakt online hos LEJKA, og det bliver helt sikkert ikke den sidste!

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig :-)

Avatar image
Mathilde

Lejer

Noget af det mest bøvlede ved at leje er lejekontrakten. Tidligere har jeg sendt den frem og tilbage med min udlejer og skrevet under på papir. Det er bare så gammeldags! Da jeg fik min seneste kontrakt til NemID-underskrift via LEJKA, tog det mindre end fem minutter.

Avatar image
Sofie

Udlejer

Da jeg hørte om LEJKAs digitale lejekontrakt, tænkte jeg "det kan umuligt være gratis". Jeg har tidligere betalt flere hundrede kroner for den slags, så jeg fik mig en glædelig overraskelse. Især det med at kontrakten underskrives med NemID giver en ekstra sikkerhed.