Henvis en bruger og modtag 500 kr.

LEJKA tilbyder nu 500 kroner til alle der henviser en ny bruger til vores platform. Henvis så mange du vil!

Alt du skal gøre for at deltage, er at få dine venner, din familie, dine kollegaer eller bekendte til at oprette et lejeforhold og gyldig aftale hos LEJKA.

Når de har oprettet et lejeforhold hos os, skriver du til . I mailen skal du skrive navn, e-mail og telefonnummer på den bruger som du har henvist til LEJKA.

Når du har depositummet hos os, er minimumskravet på depositummet på 25.000 kr. Vores abonnement medlemskab koster 89 kr. pr. måned. I begge tilfælde skal lejeforholdet mindst være 12 måneder hos LEJKA.

Herefter vil du være berettiget til 500 kroner!

Hvad får nye brugere?

Når du henviser en bruger, er du med til at gøre endnu et lejeforhold lejende let. Vi håber derfor du vil hjælpe os med at bygge bro mellem endnu flere udlejere og lejere, ved at henvise andre til vores pltaform.

Når du har henvist en ny bruger, får de adgang til alle LEJKAs digitale værktøjer og ydelser helt gratis. 

Dette inkluderer blandt andet

Digital lejekontrakt

Digital indflytningsrapport

Højere bundfradrag

Fri juridisk rådgivning

Gratis konfliktløsning

Og meget mere ...

Skærmbillede 2022 02 28 132536

Klik her

Det siger brugerne om LEJKA

Avatar image
Claus

Udlejer

Jeg har været udlejer i flere år, men jeg vænner mig aldrig til at lave lejekontrakter. Der er altid en detalje, man glemmer, eller en paragraf, der driller. Det er en kæmpe tidsrøver. Nu har jeg lavet min første kontrakt online hos LEJKA, og det bliver helt sikkert ikke den sidste!

Avatar image
Oscar

Lejer

Det der med papirarbejde orker jeg simpelthen ikke. Det skal være nemt og hurtigt. Efter at min udlejer er begyndt at bruge LEJKA, har jeg fået fuldstændig styr på lejekontrakt osv. Jeg er "online-typen" der kan lide at have alle mine ting liggende oppe i skyen. Så det her er lige mig :-)

Avatar image
Mathilde

Lejer

Noget af det mest bøvlede ved at leje er lejekontrakten. Tidligere har jeg sendt den frem og tilbage med min udlejer og skrevet under på papir. Det er bare så gammeldags! Da jeg fik min seneste kontrakt til NemID-underskrift via LEJKA, tog det mindre end fem minutter.

Avatar image
Sofie

Udlejer

Da jeg hørte om LEJKAs digitale lejekontrakt, tænkte jeg "det kan umuligt være gratis". Jeg har tidligere betalt flere hundrede kroner for den slags, så jeg fik mig en glædelig overraskelse. Især det med at kontrakten underskrives med NemID giver en ekstra sikkerhed.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg berettiget til at modtage 500 kroner?
Du bliver berettiget til at modtage de 500 kroner, når du har henvist en bruger til vores platform. Det er vigtigt at personen som du henviser efterfølgende opretter en komplet konto hos os. Det vil sige, at de enten vælger at lade os beskytte deres depositum eller betaler abonnement på 89 kroner om måneden. Du skal også  være opmærksom på at LEJKA kun tilbyder 500 kroner hvis man skriver til LEJKA, senest 10 dage efter den nye bruger har oprettet sig hos LEJKA.

Hvor mange brugere kan jeg henvise?
Du kan henvise så mange brugere du vil til LEJKA. Hver gang du har henvist en bruger og de har oprettet sig, vil du blive belønnet med 500 kroner. Der er derfor ikke en maksimal grænse for hvor mange brugere du må henvise til LEJKAs platform.

Hvad hvis jeg allerede har henvist en bruger?
Henvisningsordingen er et nyere tilbud, så hvis du har henvist brugere før, vil du ikke være berettiget til kontantbelønning. Du skal derfor henvise en ny bruger, for at kunne modtage de 500 kroner.

Hvordan henviser jeg en bruger korrekt?
Når du har henvist en ny bruger til vores platform, skriver du en mail til info@lejka.dk, hvor du informerer os om din henvisning. Du skal oplyse navn, e-mail og telefon nummer på den nye bruger. Vi registrerer din henvisning, og du vil modtage kontantbelønningen efter henvisningen, såfremt alle kriterier bliver overholdt. Husk at skrive til os senest 10 dage efter oprettelsen af den nye bruger.