Vores samarbejdspartnere

LEJKA samarbejder med myndigheder og førende bank- og advokatvirksomheder, for at sikre den bedste og tryggeste service for vores kunder. 

Bech-Bruun Advokatpartnerselskab er en af Danmarks største advokatvirksomheder med over 500 jurister og sagsbehandlere. Virksomheden har eksisteret i over 147 år og rådgiver inden for alle områder af erhvervsjuraen til både nationale og internationale organisationer, myndigheder og virksomheder. Selskabet har afdelinger i København og Aarhus samt repræsentation i Shanghai.

Nordea er en ledende finanskoncern og en af de førende banker i Europa. Nordea tilbyder en komplet vifte af bankydelser og råder over aktiver på 554,8 mia. euro. Banken er til stede i 19 lande og er blandt de ti førende banker i Europa målt på markedsværdi. Nordea er en af de få europæiske banker med en AA-rating og er noteret på børserne i København, Stockholm og Helsinki.

Andre samarbejdspartnere

Vi ønsker at hjælpe dig hele vejen rundt i dit lejeforhold. Derfor har vi indgået nogle samarbejdsaftaler med virksomheder vi ved vil gå den ekstra meter, for at yde den bedste service i deres fag. 

 

                         

 

              

 

          

 

     Homie logo                             

 

  Dokument21               

       Nem-Ejendomsmægler